Salsa Fusion

O čemu se tu radi?

Kao što i samo ime govori, to je “fuzija” različitih plesnih stilova, latino i urbanih. Konkretnije, spoj salse (uz cha-cha-cha, afro-cuban, pachangu) i hip-hopa (uz house, top-rock, funk). Iako možda zvuče potpuno različiti, zapravo su salsa i hip-hop jako povezani. I jedan, i drugi su nastali kao ulični plesovi, kroz freestyle i improvizaciju te zaista mnogo istih elemenata / koraka možete naći u svim gore spomenutim stilovima (samo se drugačije stilski izvode).

Lozinka: Groove.

O satovima

Na ovim ćemo satima učiti elemente raznih stilova, razvijati “groove”, širiti plesni vokabular, ali i dobro se isplesati, oznojiti i zabaviti! Naučene korake spajat ćemo u kratke kombinacije u drugom dijelu sata, a na kraju ostaviti i vremena za istezanje. Dobrodošli su svi – plesači (raznih stilova i levela), kao i neplesači. Svi koji se želite dobro isplesati uz odličnu glazbu, naučiti neke nove korake i stilove i pritom se zabaviti – pridružite nam se! Satovi su za plesače svih levela, no ne i za potpune početnike. Potrebno je osnovno plesno predznanje salse (ili nekog drugog plesnog stila, od cca godine dana).
Satovi se ne rade u paru pa nije potrebno imati partnera/-icu, ali slobodno povedite nekog sa sobom! Satove je moguće uzeti kao mjesečni tečaj, ali i po drop-in principu. 

Kada?

Salsa fusion za sve levele (nije prilagođeno za potpune početnike) održava se UTORKOM od 19:05 do 20:05.