Novo! Salsa Fusion (salsa & hip-hop)

By November 14, 2017Vijesti
IMG_4633

Od utorka, 07. studenog, kreće novi program u Salsa Fusion studiju, pod vodstvom Nataše Pavićević, koji se zove (pazite sad!) SALSA FUSION. :)


Što je to?
Kao što i samo ime govori, to je “fuzija” različitih plesnih stilova, latino i urbanih. Konkretnije, spoj salse (uz cha-cha-cha, afro-cuban, pachangu) i hip-hopa (uz house, top-rock, locking). Iako možda zvuče potpuno različiti, zapravo su salsa i hip-hop jako povezani. I jedan, i drugi su nastali kao ulični plesovi, kroz freestyle i improvizaciju te zaista mnogo istih elemenata / koraka možete naći u svim gore spomenutim stilovima (samo se drugačije stilski izvode).
Na ovom ćemo satu učiti elemente raznih stilova, razvijati “groove”, širiti plesni vokabular, ali i dobro se isplesati, oznojiti i zabaviti! Naučene korake spajat ćemo u kratke kombinacije u drugom dijelu sata, a na kraju ostaviti i vremena za istezanje.

Za koga?
Dobrodošli su svi! I plesači (raznih stilova i levela), i neplesači. Svi koji se želite dobro isplesati uz odličnu glazbu, naučiti neke nove korake i stilove i pritom se zabaviti – pridružite nam se! Program je otvoren za sve levele.
Satovi se ne rade u paru pa nije potrebno imati partnera/-icu, ali slobodno povedite nekog sa sobom. :)

Što obući/odjenuti?
Ugodnu odjeću za trening te udobne i ČISTE tenisice. Plesne cipelice ovaj put ostavite kod kuće. :)

Koliko?
Uvodni sat u utorak, 07.11., je BESPLATAN za sve! Zato slobodno proširite vijest i dođite na prvi probni sat bez obaveze!
Mjesečna članarina iznosi 130 kn, uz popust od 50 kn za one koji dođu na uvodni sat.
Na sat je moguće doći i platiti po dolasku (drop-in), što onda iznosi 40 kn / sat, odnosno 30 kn za redovne članove. Možete nam se pridružiti bilo kada! :)

Kada?
Salsa Fusion održavat će se utorkom od 20:30 – 21:30h.

Gdje?
Satovi se održavaju u plesnom studiju Salsa Fusion, na adresi Avenija Dubrovnik 15, Velesajam, 25. paviljon, 1. kat, XXL 1 teretana. (Iznad Habyland igraonice za djecu.)

Za upite nam se javite u na e-mail natasha.salsafusion@gmail.com.

Vidimo se utorkom! :)