Salsa Fusion Lab

By January 4, 2019Vijesti
48428117_1905896709519668_2377440152692719616_n

Zahvaljujući uspjehu dosadašnjih Choreo projekata, te motiviranim plesačima koji žele trenirati intenzivnije i redovito, odlučili smo pokrenuti nešto posve novo – Salsa Fusion Lab!

Ne radi se o tečaju salse, već se radi o intenzivnijim plesnim treninzima koji se baziraju na salsi, ali obuhvaćaju i mnogo šire područje. Dva puta tjedno po 90 minuta radit ćemo na body-movementu, footworku, afro-kubanskim plesovima, pachangi, groove-u, ekspresiji, scenskom nastupu, ali i drugim plesnim stilovima. Ova grupa će jednom do dva puta godišnje spremati i koreografije s kojima će i nastupati, međutim, možete se priključiti grupi i ukoliko niste zainteresirani za nastupe, već samo za treninge.

U sklopu ovog programa, organizirat ćemo i satove s gostujućim instruktorima drugih plesnih stilova kroz koje ćemo se upoznati s raznim plesnim tehnikama i proširiti plesni vokabular.

TKO SE SVE MOŽE PRIKLJUČITI?
Grupa je otvorena za sve plesače s plesnim iskustvom, no nije nužno samo za salserose. Dapače, raznolikost je dobrodošla! Također, iako nije namijenjena početnicima, nije ni isključivo za napredne plesače. Grupu već sada sačinjavaju plesači različitih levela pa su svi dobrodošli odraditi probni trening u prvom tjednu (7. ili 11. siječnja). Ukoliko ste zainteresirani i želite vidjeti kako ovaj koncept funkcionira, pridružite nam se i odradite jedan trening s nama bez obaveze!

KAKO IZGLEDA JEDAN TIPIČAN TRENING?
Trening započinje zagrijavanjem (rolanje kralježnice, pozdrav Suncu, te kratke vježbe izdržaja / snage), nakon čega prelazimo na seriju vježbi izolacija kroz prostor. Dijagonale kroz prostor započinju jednostavnijim izolacijama kojima budimo svaki dio tijela, zatim prelazimo na kombinacije tih izolacija, a naposlijetku vježbamo i pokrete raznih afro-kubanskih plesova. Ovo je najčešće i najduži dio treninga. Nakon ovog dijela sata prelazimo na kraću kombinaciju (koreografiju) koja se, ovisno o treningu i cilju, više fokusira na body-movement, na footwork, ili kombinira oboje. Ovisno o temi sata, više ćemo se fokusirati na određene stvari (pr. ponekad će fokus biti na tehnici, ponekad na groove-u, ponekad ćemo raditi na isplesavanju kratkih koreografija i scenskom nastupu, itd.). Na kraju treninga slijedi istezanje kako bismo oporavili i opustili mišiće.

KADA TRENINZI ZAPOČINJU I U KOJEM ĆE SE TERMINU ODRŽAVATI?
Treninzi započinju u ponedjeljak, 07. siječnja u 20:10 h, a održavat će se ponedjeljkom i srijedom od 20:10 do 21:40 h.

KOJA JE CIJENA PROGRAMA?
Prvi tjedan je moguće doći na BESPLATNI probni sat. Nakon prvog tjedna, drop-in iznosi 50 kn (40 kn za članove).

Mjesečna članarina iznosi 280 kn (2 x 90 min tjedno). Kao članovi ostvarujete popust na pohađanje drugih tečajeva i radionica u studiju.

TREBAM LI SE PRIJAVITI?
Ukoliko želite doći na prvi sat, slobodno nam se pridružite. Prijave nisu potrebne, ali ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nam se javite na e-mail natasha.salsafusion@gmail.com.

Radujemo se novom projektu u kojem ćemo zasigurno iskemijati nove izazove i iskustva!