Salsa Lady Styling Bootcamp – Beginner

By January 22, 2019Vijesti
LS Bootcamp Beg

Drage plesačice,

Zbog više nego uspješnih lady styling seminara u rujnu i listopadu te velikog interesa za takav tip edukacije, u veljači organiziramo čak dva – početni i napredni!

Ovaj put smo razdvojili levele kako bismo se mogli programom i materijalom više prilagoditi plesačicama određenih levela.

Početni seminar održat će se za vikend 2. i 3. veljače. Iako ga nazivamo “početnim”, seminar neće biti za potpune početnice, već je potrebno predznanje salse (bilo kojeg stila, iako ćemo se baviti salsom “on 2”). Dobrodošle su i naprednije plesačice salse koje žele poraditi na osnovama – izolacijama, body-movementu, tehnici, tajmingu “on 2” i vokabularu, kao i plesačice drugih plesova koje su zainteresirane za novi plesni stil. Seminar je ograničen na 15 plesačica kako bismo mogli raditi kvalitetnije.

Radionice će se održati prema sljedećem rasporedu:
SUBOTA, 02. veljače
13 – 14:15 h – Body-movement basics
14:20 – 15:20 h – Tehnika, vježbe za ravnotežu i centar, okreti
15:35 – 16:35 h – Basic shines – integracija body-movementa i tehnike u plesu
16:35 – 16:45 h – Istezanje

NEDJELJA, 03. veljače

16 – 16:30 – Warm-up (izolacije, ruke, okreti)
16:30 – 17:30 – Shines – kroz kratke koreograije uvježbavat ćemo sve naučene elemente, raditi na brzini, vokabularu i movementu
17:40 – 18:30 – Isplesavanje kombinacije i rad u manjim grupama – individualizirani feedback – snimanje za vlastitu analizu i osvještavanje (snimke će biti poslane svim polaznicama, ali nisu za objave na društvenim mrežama!)
18:30 – 18:40 – Istezanje
18:45 – 19:30 – Q&A session – na kraju bootcampa održat ćemo malu razmjenu mišljenja i iskustva. Tu ćete imati mogućnost pitati pitanja, dobiti individualiziran feedback voditeljice, podijeliti iskustva, dati prijedloge, dobiti prijedloge, čuti tuđa iskustva i možda dobiti neki novi uvid u ples.

Kako i gdje se prijaviti?
Prijave primamo putem e-maila natasha.salsafusion@gmail.com ili putem Facebooka (Salsa Fusion by Natasha). Pri prijavi dobit ćete podatke za uplatu te je vaše mjesto rezervirano tek s uplatom predujma od 100 kn (unutar 5 dana od prijave, u suprotnom se prijava briše).
Broj polaznica je ograničen na maksimalno 15 te kad se mjesta popune, prijave se zatvaraju.

Bootcamp će biti moguće uzeti i samo po danu isključivo ukoliko ostane mjesta, ali savjetujemo da prisustvujete programu u cjelosti jer će se materijal nadograđivati i proširivati, a strukturiran je kao jedna zaokružena cjelina.

CIJENA
Cijena cijelog seminara iznosi 180 kuna za članove, odnosno 220 kuna za vanjske plesačice.

Ukoliko ostane slobodnih mjesta, cijena po danu iznosi 120 kuna za članove, odnosno 160 kuna za vanjske.

Za plesačice koje žele pohađati oba Bootcampa (i početni 2-3.02., i napredni 16.-17.02.), cijena iznosi 320 kn za članove i 400 kn za vanjske plesačice. (Uskoro ćemo objaviti i event s programom za napredni seminar.)

U dva dana intenzivnog rada proći ćemo osnove body-movementa, tehniku, tajming “on 2” te poveću količinu plesnog vokabulara.
Cilj ovog vikenda je steći bolju svijest o vlastitom tijelu i kretnjama, držanju i centru. Također ćete imati mogućnost proći sve one bitne osnovne stvari koje se gotovo uvijek zanemaruju na klasičnim tečajevima i radionicama i shvatiti zašto se prsa, ramena i ruke kreću na određeni način uz prijenos težine, bez “isforsiranog” stylinga. Svatko će imati mogućnost raditi i napredovati na svom levelu i dobiti materijala za rad i razmišljanje.

Za sve upite dostupni smo na gore navedeni konktakt.

Radujemo se još jednom intenzivnom plesnom vikendu! :)