Upisi u početnu grupu salse – 07. siječnja

By December 29, 2019Vijesti
IMG_1782 copy

Želite naučiti plesati? Kada je bolje krenuti u plesnu avanturu nego s početkom godine? Dok su novogodišnje odluke još uvijek svježe, a vi spremni za nova iskustva. :)

U tijeku su upisi u početnu grupu salse koja s prvim satom započinje u utorak, 07. siječnja!

Početna grupa će se održavati u terminu UTORKOM od 19:05 – 20:05 h i PETKOM od 19:20 -20:20 h.

Prijave se primaju kroz cijeli prosinac ili do popunjenja mjesta.
Nije nužno prijaviti se u paru, jer se uvijek trudimo upisati podjednak broj muškaraca i žena, no trenutno je otvorena lista čekanja za žene dok se dečki malo ne aktiviraju i omjer malo ne ujednači. (No prijave parova još uvijek primamo!)

Cijena tečaja iznosi 250 kuna mjesečno (230 kn za studente).
Svi koji se prijave do 31. prosinca ostvaruju 20% popusta na prvi mjesec tečaja, pa članarina prvi mjesec iznosi 200 kuna!
Popust od 20% ostvaruju također i svi koji se prijave u paru do početka tečaja ili popunjenja mjesta.

Prijave se primaju isključivo putem e-maila natasha.salsafusion@gmail.com ili putem Facebook stranice Salsa Fusion by Natasha. Pri prijavi dobit ćete podakte za uplatu rezervacije mjesta (koja se onda odbija od prve članarine).
Ukoliko već plešete salsu, javite nam koliko imate iskustva i u kojem stilu kako bismo vam mogli bolje preporučiti grupu. Ovisno o broju mjesta, od siječnja će biti moguće pridružiti se i nekoj od već postojećih grupa (advanced beginner, improver, intermediate).

Na gore navedeni kontakt možete nam se javiti s bilo kakvim upitima oko tečajeva!

Radujemo se novoj godini uz novu grupu početnih plesača salse! :)