Lady Styling Basics Intensive

By February 14, 2020Vijesti
10

Drage plesačice,
Budući da je u ožujku Dan žena, odlučili smo cijeli mjesec posvetiti upravo vama! :)

Svaki petak u ožujku bit će rezerviran za jednu temu koja će vaš ples uzdignuti na višu razinu, osvijestiti neke nove stvari, dati vam alate za daljnji napredak, a sve to pod vodstvom Nataše Pavićević.

Dobrodošle su sve djevojke koje plešu salsu 4 mjeseca i više i spremne su uhvatiti se u koštac s ozbiljnijim plesnim temama. :)
Naravno, dobrodošle su i naprednije plesačice koje žele poraditi na osnovama i ponoviti neke stvari, jer svi napredniji plesači dobro znaju da je sve u čvrstim temeljima, a vježbe nikad dosta!
Stil salse koji plešemo je NY salsa “on 2”, no radionice su prikladne i za plesačice koje plešu druge stilove salse, jer je većina stvari koje ćemo raditi univerzalna.

Satovi će se održavati PETKOM od 18 do 19:15 h.

Raspored:
06. ožujka – BODY-MOVEMENT – vježbe izolacija i prijenosa težine, koordinacija ruku, korištenje cijelog tijela kroz osnovne korake.

13. ožujka – TEHNIKA – rad na posturi, aktivaciji centra, ravnoteži, prijenosu težine, fokusu te jednostrukim i višestrukim okretima.

20. ožujka – SALSA SHINES – uz integraciju naučenog na prethodnim satovima, radit ćemo na footworku i osnovnom vokabularu NY salse.

27. ožujka – SALSA SHINES – na zadnjem satu proći ćemo sve vježbice od prethodnih satova te isplesavati footwork kombinacije.

PRIJAVE I CIJENE
Prijave primamo na e-mail natasha.salsafusion@gmail.com ili putem Facebook stranice.
Broj polaznica je ograničen kako bismo mogli kvalitetnije raditi i zadržati individualan pristup.

Cijena za cijeli mjesec iznosi 180 kn, odnosno 130 kn za Salsa Fusion članove.

Moguće je uzeti i paket koji uključuje Lady Styling Basics te redovne lady styling satove (intermediate level) koji se održavaju četvrtkom od 19:05 h po cijeni od 280 kn za cijeli mjesec.

Ukoliko ostane mjesta na radionicama, bit će moguće i platiti po dolasku, pri čemu će cijena sata (75 min) iznositi 60 kn, odnosno 50 kn za članove.

LOKACIJA
Salsa Fusion by Natasha
Avenija Dubrovnik 15
Zagrebački Velesajam
25. paviljon, 1. kat; teretana XXL 1

Za sva dodatna pitanja javite nam se na gore navedeni e-mail!
Kontakt telefon: +385 98 518 991 (Nataša)

Radujemo se lady styling mjesecu! ♥