Lady Styling Basics – online program

By April 4, 2020Vijesti
10

Drage plesačice,
S obzirom da nam situacija sprječava druženje u dvorani do daljnjega, odlučili smo pokrenuti online plesnu edukaciju, koja će sada biti dostupna svima, a ne samo članovima. Sada nam se napokon mogu pridružiti i plesačice iz svih dijelova Lijepe naše i šire koje su željele učiti i plesati s nama. Bitno je samo da imate internet. :)

Trenutno nudimo dva online programa koja će se održavati cijeli travanj pod vodstvom Nataše Pavićević.
(Ako bude interesa, produžit će se i na svibanj / lipanj.)

Prvi program je 𝗟𝗮𝗱𝘆 𝗦𝘁𝘆𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗕𝗮𝘀𝗶𝗰𝘀 – za sve plesačice koje su minimalno advanced beginner level, o kojemu možete pročitati više u nastavku.

Drugi program je za malo naprednije salserose – 𝗖𝗵𝗼𝗿𝗲𝗼 𝗣𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁. O ovom programu pročitajte više na sljedećem linku:
https://www.natashafusion.com/?p=1713

𝗟𝗮𝗱𝘆 𝗦𝘁𝘆𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗕𝗮𝘀𝗶𝗰𝘀

Ovaj program je namijenjen salsa plesačicama koje žele poraditi na svojoj tehnici, movementu i fluidnosti, kao i onima koje žele bolje savladati tajming salse “na 2”.
Program je za sve plesačice koje plešu salsu “na 2” minimalno 4 mjeseca, ili duže ukoliko plešu neki drugi stil salse. Iako plešemo salsu “na 2”, materijal će biti primjenjiv i koristan bez obzira na stil salse koji plešete.
Dobrodošle su i (iskusnije) plesačice drugih plesnih stilova koje interesira salsa, plesanje u petama, rad na body-movementu… :)
Napominjemo da program nije namijenjen potpunim početnicama bez plesnog iskustva.

U sklopu ovog programa uključena su 𝟰 𝗹𝗶𝘃𝗲 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝘀𝗮𝗹𝘀𝗮 𝘀𝗮𝘁𝗮, te jedan dodatni 𝗛𝗲𝗲𝗹𝘀 𝗖𝗹𝗮𝘀𝘀 (više o ovome u nastavku) u trajanju od 60 minuta koje ćete moći pratiti kao da ste na satu, preko besplatne aplikacije Zoom.
Satovi će se održavati Č𝗘𝗧𝗩𝗥𝗧𝗞𝗢𝗠 od 𝟭𝟳:𝟯𝟬 do 𝟭𝟴:𝟯𝟬 𝗵, a počinjemo s prvim satom 𝟬𝟵. 𝘁𝗿𝗮𝘃𝗻𝗷𝗮.

Sat će se sastojati od zagrijavanja, vježbi izolacija te tehničkih vježbi, a zatim footworka u drugom dijelu sata kroz koji ćemo se pozabaviti nekim osnovnim vokabularom, te naučiti više koristiti tijelo i ruke u plesu.
Svaki sat ćemo se više fokusirati na jedno područje – footwork, okreti, movement ili ruke.
Na kraju svakog sata će se snimiti kombinacija na brojanje i na glazbu i poslati polaznicama.

Uz navedeno, dobit ćete i jedan extra sat – 𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗿𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗵𝗲𝗲𝗹𝘀 𝗰𝗹𝗮𝘀𝘀 (basic level). Vjerojatno ste već čuli ili vidjeli neki “heels class” s obzirom da je u zadnje vrijeme sve popularnije. Radi se o komercijalnom stilu plesa u štiklama kroz koji ćemo poraditi na ženstvenosti i samopouzdanju i kretati se na malo drugačiji način na pop / r&b glazbu. :)
Ovaj sat ćemo održati u dodatnom terminu.

Dvaput mjesečno (polovicom i krajem mjeseca) šaljete snimke voditeljici kako bi pratila vaš napredak i poslala vam individualni feedback, odnosno komentar na vaš rad, kao i savjete na čemu možete više poraditi.

𝗖𝗜𝗝𝗘𝗡𝗔 Lady Styling Basics programa iznosi 100 kn za mjesec dana. Podatke o uplati dobit ćete pri prijavi. Prijave primamo na e-mail 𝗻𝗮𝘁𝗮𝘀𝗵𝗮.𝘀𝗮𝗹𝘀𝗮𝗳𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺.

𝗣𝗔𝗞𝗘𝗧 koji uključuje oba programa, 𝗟𝗮𝗱𝘆 𝗦𝘁𝘆𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗕𝗮𝘀𝗶𝗰𝘀 i 𝗖𝗵𝗼𝗿𝗲𝗼 𝗣𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁, iznosi 200 kn za mjesec dana.

Kad krenemo s radom, sve će polaznice biti povezane u jednu grupu preko koje ćemo lakše komunicirati, dijeliti snimke i ostale materijale, dogovarati se i podržavati. 😊

Ako imate još kakvih pitanja, slobodno nam se javite! 💃🏼