Salsa FUNdamentals Online Program

By February 6, 2021Vijesti
147135403_3907734309264106_4753280473252027710_o
Dugoočekivani Salsa FUNdamentals ONLINE program je napokon TU!? ??
Osmišljen je prvenstveno za improver i intermediate plesače, ali i za sve one plesače koji žele naučiti ili utvrditi osnove, bolje razumjeti ritam, glazbu, tajming i varijacije u tajmingu, poraditi na izolacijama i kretanju tijela, vokabularu i koordinaciji.
Ovaj program koristan je i za sve one koji se bave podučavanjem pa žele dobiti alate i znanje koje će moći iskoristiti u radu sa svojim učenicima i plesačima.

???
Što Salsa FUNdamentals online program obuhvaća?
Čak preko 7 sati video materijala raspoređeno je u 6 cjelina:
✅ body-movement,
✅ back to basics (glazbena teorija i plesna praksa),
✅ vokabular 1 (beg-improver),
✅ advanced beginner shines,
✅ vokabular 2 (intermediate),
✅ intermediate shines.
(Detaljniji SADRŽAJ svake cjeline pročitajte niže. ?)
Osim video materijala, program uključuje i dva Zoom Q&A sastanka (na sredini i na kraju programa) u kojima ćeš imati mogućnost pitati što god ti nije jasno, podijeliti svoja iskustva, kritike i zapažanja, čuti tuđa te dobiti još neke korisne savjete za daljnji rad i napredak. ?
I najbitnije – pristup video materijalima imat ćeš ZAUVIJEK! Dakle, platiš jednom i radiš kad god želiš i koliko želiš, vratiš se na lekciju koju hoćeš kad god ti bude potrebno ili se želiš prisjetiti nekih stvari. ?
Svi sudionici ovog programa u veljači/ožujku bit će povezani u zajedničku grupu za podršku, dodatne informacije, dijeljenje iskustva, ali i gdje ćete dobiti dodatne mini zadatke kojima možete osvojiti bonus video materijale ako ih izvršite. ? (Više o tome saznat ćete u grupi.)
???
RASPORED
Program započinje u ponedjeljak, 08. veljače s prvom cjelinom, ali će biti moguće priključiti se i naknadno jer će vam svi materijali biti dostupni trajno.
Od ovih datuma će vam navedene cjeline biti dostupne:
08.02. Body-movement
15.02. Back to Basics
21.02. Zoom Q&A
22.02. Footwork 1 & Adv Beg Shines
01.03. Footwork 2 & Intermediate Shines
07.03. Zoom Q&A
???
CIJENA I PRIJAVE
Cijena za pristup ovom online programu koji vam ostaje ZAUVIJEK dostupan iznosi 450 kn, no svi koji se uključe u program do 14. veljače ostvaruju 15% popusta pa cijena iznosi 380 kn!
Za PRIJAVU potrebno je poslati sljedeće informacije na e-mail natasha.salsafusion@gmail.com ili putem Facebook stranice Salsa Fusion by Natasha:
✅ Ime i prezime
✅ E-mail
✅ Link na Facebook profil (ukoliko ga imate, a ne prijavljujete nam se putem Facebooka)
✅ Broj telefona
???
Detaljniji sadržaj programa:
?1. Body-movement – u ovoj cjelini bavit ćemo se izolacijama tijela, prijenosom težine koji utječe na kretanje kukova, prsnog koša, ramena te naposljetku i ruku, kao i integracijom tih kretnji u osnovnom koraku. Ukratko, u ovoj cjelini dobit ćete alate kako plesati čitavim tijelom, kako plesati između koraka, između dobi, te kako ispuniti kretnju tečno i sočno. ?
?2. Back to Basics – glazbena teorija i plesna praksa. U ovoj cjelini bavimo se razumijevanjem ritma i tajminga, razumijevanjem instrumenata (konkretnije, konge, klave i bas) i kako na njih možemo plesati. Pojasnit ćemo kako sve možemo plesati “on 2”, te kako se možemo poigrati s najvažnijim (i “najtežim”) korakom – osnovnim korakom – na različite ritmičke i stilske načine.
?3. Footwork 1 (level beginner/improver) – od ove cjeline krećemo na vokabular. Prvi stupanj obuhvaća korake od beginner do improver razine. Ovo je prvi dio salsa rječnika gdje će se polako objasniti korak po korak i omogućiti vam da se uvijek vratite na ono što želite ponoviti, da se zaustavite na onim koracima na kojima trebate poraditi, da se prisjetite nekih osnovnijih koraka koji će vas inspirirati da se poigrate s njima i kreirate neke svoje varijacije tih koraka.
Footwork 1 obuvaća: basic step (na 3 načina), side basic, desni i lijevi okret, cross side, flair, Suzy Q, step touch (side tap), hook step, double cross, crossover, in & out, side cross
?4. Advanced Beginner SHINES – u ovoj cjelini kombiniramo naučene korake iz prethodne lekcije u 3 kratke kombinacije. Ovo je super vježba za bolje usvajanje naučenih koraka, kao i izvor ideja kako se s tim koracima možemo poigrati, kako ih možemo kombinirati i isplesavati.
Svaka od tri kombinacije sastoji se od 4 osmice koje možete isplesavati za sebe ili, ako ste napredniji, odmah sve tri naučiti i spojiti u jednu dužu kombinaciju. Osim što vam ti koraci na ovaj način ulaze u mišićnu memoriju i s ponavljanjem postaju aktivan dio vašeg vokabulara (tj. počinje dolaziti prirodno, da ne morate previše razmišljati), također ćete kroz ovo vježbati i memoriju, brže pamćenje i hvatanje koraka što će vam svakako pomoći i za sve buduće satove i radionice.
?5. Footwork 2 (intermediate) – ovo je drugi i napredniji dio vokabulara, odnosno salsa rječnika. Ovdje ulaze koraci na intermediate razini koji zahtijevaju višu razinu koordinacije, bolje razumijevanje tajminga i kretanja tijela. U ovoj cjelini proći ćemo i okrete na mjestu (spot turns) te tehniku i vježbice koje će vam pomoći da okrete izvodite što sigurnije, stabilnije i brže.
Footwork 2 obuhvaća: semi-circle, spot turns, broken left turn, hook turn, hook step variation, reverse Suzy Q, heel twist, heel toe, spiral, grapevine, side charge, step touch variations, diamond step, swing step (+4 varijacije)
?6. Intermediate SHINES – u posljednjoj cjelini spajamo korake iz prethodne lekcije u 4 kombinacije. Kao i u Advanced Beginner Shines cjelini, ovo služi kako biste izvježbali naučene korake i dobili ideju kako ih koristiti u plesu i poigrati se s njihovim varijacijama. Osim po pitanju vokabulara, izazov će biti i po pitanju tajminga koji će na ovoj razini biti malo zanimljiviji i zahtijevati veću koncentraciju kod hvatanja i pamćenja.
Za sva dodatna pitanja smo na raspolaganju. ??
Slobodno nas kontaktirajte! ?