Nešto više o Martini

Martina Jovanović upisuje akrobatski rock ‘n’ roll sa 8 godina u kojem ostaje dugi niz godina te 7 godina radi i kao trenerica.
Godine 2008. upoznaje se sa break dance-om i nakon toga ne prestaju njena plesna istraživanja: salsa, reggaeton, jazz, suvremeni, hip hop… Zadnje 4 godine intenzivno se educira na raznim radionicama i kampovima u svim plesnim stilovima. Sve više počinje istraživati freestyle i hip hop teatar.
Po struci kozmetičarka, sa sestrom vodi kozmetički salon La Bum u kojem najviše voli masirati. Zaljubljenica u prirodu, putovanja i pokret, 2014. se upoznaje s ashtanga jogom (zahvalna je Ines Jukić na edukaciji) u Pink Elephant studiu.
Godine 2016. upisuje YogaPro Poligon za učenje joge (TT200) u Om joga studiju pod vodstvom Sanje Radović koji završava u prosincu 2017.
U Om joga studiju ima priliku istaživati i otkrivati razne stilove joge i pohađati razne radionice.
Sve više počinje istraživati meditaciju i pranayamu te sve dublje upoznavati sve čari joge.
Učenje nikada ne prestaje.
Ovo je tek početak prekrasnog putovanja.

O satovima ashtanga joge

Ashtanga joga je dinamični te ujedno i jedan od najpoznatijih i najzahtjevnijih stilova joge. Osnova joj je povezivanje ujjayi daha i pokreta u niz položaja – asana (vinyasa) koje se uvijek izvode istim redoslijedom. Basic sat je namijenjen svima od početnih do naprednih vježbača.

Vježbanjem dolazi do intenzivnog  zagrijavanja i znojenja –  što gradi snagu, fleksibilnost i izdržljivost. Rezultat je čvrsto i lagano tijelo, bolja cirkulacija i miran um.

Satove je moguće uzeti mjesečno, ali i po drop-in principu.