Više o Mariji

Iako je Marija Madunić svoje prve plesne korake napravila u Splitu u latino američkim i standardnim plesovima, nakon srednje škole počinje plesati salsu, bachatu i kizombu. Ubrzo se prebacuje isključivo na salsu (on2), učeći pritom više o NY stilu plesanja salse, body movementu te korijenima salse kao glazbe, plesa i kulture.
Osim kod lokalnih instruktora – posebice Jakova Krželja i Nataše Pavićević, odlascima na razne domaće i međunarodne festivale salse educira se i kod svjetski poznatih imena kao što su Tania Cannarsa, Bersy Cortez, Eddie Torres itd.
Odlazi i u Milano gdje pohađa satove kod Adolfa Indacochea-e u njegovoj plesnoj školi LSD.
U međuvremenu je bila plesna partnerica Jakovu Krželju i asistentica u njegovom plesnom studiju Babalú, a članica je i plesne skupine „La Negrita Dancers’’ pod vodstvom Nere Kraljević, s kojom nastupa na raznim plesnim događanjima.
Nedugo zatim postaje i članicom NEXO projekta koji povezuje razne plesne stilove i salsa plesače iz Hrvatske, a pod čijom suradnjom drži i svoju prvu samostalnu plesnu radionicu u Splitu.
Svoju trenutnu plesnu sezonu nastavlja u Zagrebu, gdje započinje redovito pohađati, ali i držati plesne radionice u Salsa Fusion by Natasha. Naglasak na radionicama ponajprije stavlja na salsa body movement, ističući upravo to kao svoj omiljeni smjer u kojem se dalje želi razvijati.
Osim na salsi, često ćete je vidjeti i na satovima drugih plesnih stilova – commercial (heels), hip hop, suvremeni…
Budući da je po profesiji učiteljica i da trenutno radi u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi, prenošenje znanja i pedagoški rad su joj svakako jače strane.