Lady Styling

O čemu se tu radi?

Styling je šlag na torti. To je vaš osobni pečat kojim se naglašava vaša kreativnost i ljepota pokreta. Bilo da plešete u paru ili razdvojeni, styling će vaš ples dignuti na višu razinu.

O satovima

Styling dolazi na red onda kada smo se već pristojno upoznali s tehnikom pa je zbog toga bitno da prvo savladamo osnove kako bismo mogli maksimalno iskoristiti ove radionice. Na ovim ćemo se satovima fokusirati na body-movementu, tehnici, brzini, držanju, rukama, i skladnosti pokreta. Razvijanje svjesnosti o vlastitom tijelu i pokretu, razvijanje stabilnosti i jačanje centra nužno je i za ples u paru, a ovi satovi će vam uvelike pomoći u tome.

Iako radimo na ženski tajming “on 2”, dobrodošle su i plesačice drugih stilova koje su spremne na (mali) izazov.

Lady Styling BEGINNER namijenjen je plesačicama koje imaju minimalno 6 mjeseci iskustva u salsi “on 2” ili i više u nekom drugom stilu salse.

Za naprednije plesačice pokrenuli smo Ladies’ Choreo Project na kojem ćemo svaki mjesec vježbati jednu koreografiju i, prema želji, na kraju mjeseca i snimati. Ovaj je program namijenjen plesačicama koje plešu minimalno 4 godine salsu “on 2” ili i duže ako plešu neki drugi stil, a upoznate su i s tajmingom “on 2”. Osim rada na koreografiji, satovi će se sastojati i od treninga kroz koji ćemo raditi na tehnici, movementu, brzini, dinamici i ekspresiji u plesu.

Kada?

Lady styling BEGINNER se održava UTORKOM od 18:00 do 19:15 h.

Ladies’ Choreo Project održava se ČETVRTKOM od 19:30 do 21:00 h.

Obje grupe započinju u tjednu od 06. rujna!